19 Jan
19Jan

 Відповідь на це питання проста - наші діти отримують імунітет, як і дорослі, лише після тринадцяти років. Імунна система малюка ще формується, це збігається з першими відвідуваннями ясел або дитячого садка. 

Протягом наступних кількох років маленькому організму доводиться боротися з безліччю інфекцій. На жаль, це може означати, що наша дитина буде хворіти навіть 8-15 разів на рік. 

Чим я можу допомогти дитині?Загартовування організму - щодня виводьте дитину на прогулянки не менше двох годин. У боротьбі за імунітет дитини також важливо часто, навіть кілька разів на день, провітрювати квартиру. Також не повинно бути занадто жарко. Застудженим на даний момент гостям краще відкласти візити. Достатньо, щоб малюк контактував з вірусами і бактеріями в дитячому садку.

Харчування дитини - Здорове харчування відіграє дуже важливу роль у формуванні імунітету дошкільника. Обов’язково: овочі, фрукти, нежирне м’ясо, молоко, злакові продукти, яйця, риба.Природні методи зміцнення імунітету - добре, якщо в раціоні дитини будуть присутні: часник (підвищує імунітет і має бактерицидну дію), цибуля (діє, в тому числі, бактерицидно, підтримує травлення, зміцнює кістки, заспокоює біль у горлі і кашель), мед ( впливає на обмін речовин, нейтралізуючи вплив різних токсинів, запобігаючи інфекціям і заспокоюючи кашель).Цибуля - це овоч, а не спосіб одягання - давайте одягати дітей в садок не як "цибулю". 

Пам'ятаймо, що в дитячому садку тепло і до того ж діти постійно в русі. Також причиною захворювань є перегрів дитячого організму.Ці кілька золотих правил не можуть захистити наших дітей від усіх інфекцій, але вони точно не зашкодять.

Коментарі
* Електронний лист не публікується на веб-сайті.